NAJAVA

11. DANI PASIVNE KUĆE u Hrvatskoj

 

Zagreb, 9.-11.11.2018.

 

Sveučilište u Zagrebu,  Arhitektonski fakultet

Fra. A. Kačića Miošića 26, Zagreb

www.kpk.hr   www.arhitekt.hr   info@kpk.hr   miscevic@arhitekt.hr     

 

 

Poštovani,

 

Obavještavamo Vas o održavanju trodnevnog međunarodnog skupa s izložbom i stručnim obilascima. Jedanaestu godinu uzastopno demo govoriti o najnaprednijoj energetski visoko učinkovitoj arhitekturi i gradnji energetskog standarda pasivne kuće, odnosno energetskog razreda A+ novogradnje i obnove do "faktora 10".

 

Skup se organizira pod najvišim pokroviteljstvima u suradnji s vodećim institucijama i stručnim udrugama.

 

11. dani pasivne kude u Hrvatskoj su ishodište spoznaja stručno utemeljenih i ostvarenih najboljih praksi novih i obnovljenih zgrada u Hrvatskoj i inozemstvu, usklađenih s definicijama novih tipova pasivnih kuća, njihovoj certifikaciji i odnosu prema definiciji energetski gotovo nulte gradnje. Prikazat de se funkcionalno različiti projekti i ostvarenja, promovirati dć se novi građevinski materijali i sustavi, instalacijski sustavi i oprema visoke energetske učinkovitosti. Trajne su i teme zakonskog okvira RH i EU te modeli investiranja uključujući poticaje i potpore.

 

Izvorna iskustva planiranja, projektiranja i ostvarenja u Hrvatskoj po peti put on-line prikazujemo i komentiramo iz regionalnih centara.

 

Pozivamo stručnjake, nastavnike, studente i učenike, projektante, izvoditelje, proizvođače, izlagače, investitore, banke, predstavnike gradova, županija, lokalne uprave, fondova, udruge i institucije te sve zainteresirane građane na aktivno sudjelovanje, kako bi i 11. dani postigli visoku razinu razmjene i stjecanja novih znanja uz kolegijalno druženje. S poštovanjem,

 

 

Za Organizacijski odbor

 

Red.prof.art. Ljubomir Miščević, dipl.ing.arh.

Voditelj Konzorcija pasivna kuća Hrvatska

 

 

Očekujemo Vaše pismo s kontaktima kao ranu prijavu.

Odgovorit ćemo Vam s potrebnim detaljima.

 

Info/ kontakti:

info@kpk.hr

miscevic@arhitekt.hr

www.kpk.hr

www.arhitekt.hr

 

tel/ fax: 01 4639 394, 4639 222

 

 

 

 

2 - 10<>

 

 

 

 

 

© Konzorcij pasivna kuća Hrvatska | 2019.